Hodnocení obchodu

5,0 218 hodnocení
Přidat hodnocení
5
217x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MG Avatar autora | 19.8.2019
Doporučuji maximálně všem. Je vidět zájem o zákazníky, naprostá spokojenost. Super domluva, osobní předání a moc milé jednání. Pár rad a pomoc s výběrem, kterou ocení každá novopečená maminka. Kéž by bylo víc takových eshopu!!
MK Avatar autora | 16.8.2019
Nejlepší e-shop u nás! ????????
TB Avatar autora | 12.8.2019
Kvalitní krásné zboží, rychlé vyřízení objednávky a osobní přístup, který rozhodně jinde nebývá samozřejmostí. Naprostá spokojenost. :)
PD Avatar autora | 5.8.2019
Naprostá spokojenost! Komunikace na jedničku s hvězdičkou, rychlost dodání bleskem a produkt sám o sobě naprosto bezkonkurenční! Děkuji a všem doporučuji všemi 10 prsty a již nyní vybírám další nákup!
HB Avatar autora | 30.7.2019
skvělá domluva
NP Avatar autora | 26.7.2019
Maximální spokojenost, přišla hned druhý den od objednání.
JL Avatar autora | 22.7.2019
Osobní přístup k zákazníkovi, vstřícnost, skvělé zboží, prostě super. Moc ráda tu nakupuji. Děkuji. V dnešní době aby člověk pohledal takové služby. Je jich jako šafránu.
LB Avatar autora | 22.7.2019
Super !
PA Avatar autora | 19.7.2019
Profesionální a milé jednání. Dodání ve stanovený den.
BV Avatar autora | 19.7.2019
Opravdu milé jednání
PT Avatar autora | 19.7.2019
Super
KB Avatar autora | 19.7.2019
Super
MS Avatar autora | 17.7.2019
Supr jednani. Muzeme jen doporucit
LS Avatar autora | 16.7.2019
Až překvapivě milé a vstřícné jednání, to se jentak nevidí. Doporučuji na 100%!!!!! ♥
KS Avatar autora | 6.7.2019
Doporučuji, příjemné jednání.
OK Avatar autora | 4.7.2019
boží sukýnka, super jednání, doporučuji
R Avatar autora | 1.7.2019
Velmi rychlé dodání objednávky, milá komunikace. Mohu jen doporučit!
H Avatar autora | 24.6.2019
Mohu jen doporucit. Tento eshop si vazi svych zakazniku a podle toho k nim pristupuje. Informovali o stavu objednavky, rychle dodali zbozi a pribalili i darek, ktery moc potesil. Takze za me super.
JG Avatar autora | 20.6.2019
Doporučuji. Ochotni, příjemní Zbozi kvalitni Objednavka je vyrizena rychle Vse jak ma byt
JL Avatar autora | 7.6.2019
Jsem maximálně spokojená. Kvalitní věci, rychlé dodání, komunikativnost, pomoc s výběrem, prostě všechno NEJ ????????????

Stránka 1 z 11 , položek celkem: 218

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.